Till salu

En mäklare nära dig – med de stora möjligheterna.

Till salu

Visning på lördag
900 000 kr

Riddaregatan 11

Centrala Ödeshög - Villa
Tillfälle för dig som söker ett boende med 2 lägenheter där man har nära till affärer, vårdcentral, skolor m.m. Lummig trädgård med fruktträd
Visning på lördag
950 000 kr

Korngatan 3

Åby Norrgård - Villa
Generös enplansvilla där allt inte är nytt men välvårdat. Tillfälle för dig som vill sätta din touch på det nya boendet. Huset är mycket flexibelt.
220 000 kr

Mjölbyvägen 22B

Ödeshög - Bostadsrätt
Välkommen till en liten våning med stil och karaktär. Parkettgolv, balkong, öppen spis och kaklat duschutrymme. Härligt retrokök.
925 000 kr

Väversunda 146

Väversunda, Omberg - Villa
Villa belägen vid Ombergs fot med mycket vacker vy mot Tåkern. Generösa samvaroutrymmen.Parkett & marmorgolv. Eldstäder. Garage.Härlig trädgårdstomt.

Storgatan 25

Centralt i Ödeshög - Kommersiellt objekt
Centrumfastighet i centrala Ödeshög. Helrenoverad 2014-2015. Fullt utrustad restaurang. 3 bostadslägenheter om 2 rum & kök vardera. Källarlokaler.
100 000 kr

Sjöängsvägen 2

Trehörna - Tomt
Sjönära tomt för permanentboende med ett underbart läge i den lilla kyrkbyn Trehörna mellan Ödeshög-Tranås.Vacker utsikt mot Trehörnasjön. Nära bad.
100 000 kr

Sjöängsvägen 15

Trehörna - Tomt
Sjönära tomt för permanentboende med ett underbart läge i den lilla kyrkbyn Trehörna mellan Ödeshög-Tranås.Vacker utsikt mot Trehörnasjön. Nära bad.

Nyligen sålda

Såld

Södra vägen 12

I utkanten av Ödeshög - Villa
Tillfälle att köpa ett boende för hela familjen med flera garage och hobbyutrymmen samt en stor verkstad på andra sidan gatan. Bergvärme och solceller
Såld

Lilla Tvärgatan 6

I utkanten av Ödeshög - Villa
Villa med ett av Ödeshögs bästa lägen på en ostörd tomt som gränsar mot ett grönområde i samhällets utkanter. Pool. Stort garage. Öppen planlösning.
Såld

Björstorp Bjursholm 1

Adelöv - Villa
F.d. lanthandel belägen vid ett vägskäl i skogsnatur. Här har tiden i mycket stått stilla sedan 1930 talet men möjlighet finns att återskapa idyllen
Såld

Lindvägen 13

I lugna kvarter i Ödeshög - Villa
Klassisk och rejäl 60-talsvilla på trevligt villaområde med promenadavstånd till centrum med all service. Pelletseldning. Garage & stort hobbyrum.
Såld

Vinkelgatan 3

Ödeshögs tätort - Bostadsrätt
Ta chansen och flytta till ett prisvärt och bekvämt boende i denna bostadsrätt i en mycket välskött förening med välvårdade byggnader.
Såld

Kungsvägen 12

Ödeshög - villakvartér - Villa
Gedigen enplansvilla med källare där trivseln sitter i väggarna. Nytt kök. Nytt duschrum. Eldstad. Uterum och terrass med utsikt mot Vättern.
Såld

Vallmogatan 14

Bastekullen - Villa
Bo billigt och bekvämt i ett lättskött radhus med en egen prydlig trädgårdstäppa. Öppen planlösning utan trappor. Garage & förråd. Uterum & terrasser.
Såld

Drottning Ommas väg 10A

Hästholmen - Villa
Lyxig villa vid Vättern på insynsskyddad, tomt omgiven av höga häckar. Härligt poolområde och uterum. Sidobyggnad med extra bostad. Dubbelgarage.
Såld

Stråtomtagatan 6

Kommersiellt objekt
SAGA biografen i Ödeshög. Möjligheternas fastighet med stor biosalong utrustad med digital anläggning för biograf samt flera rymliga samlingslokaler.
Såld

Södra vägen 31

Äldre villaområde i Ödeshög - Villa
Trivsam 50-talsvilla med källare för den lite mindre familjen på äldre villaområde. Fräscht duschrum, altan, garage, fjärrvärme. Tomt med fruktträd.
Såld

Södra vägen 41

Ödeshög - villakvartér - Villa
Rymlig villa där det finns plats för hela familjen. Nyrenoverade hygienutrymmen och snyggt kök med ljus inredning av ek. Fjärrvärme. Trevlig hörntomt.
Såld

Öninge Lillgård 7

Öninge - Fritidshus
Unikt tillfälle att bli ägare till fastighet på egen strandtomt vid Vättern. Högt läge med hänförande utsikt och egen badklippa. Enklare byggnader.