Till salu

En mäklare nära dig – med de stora möjligheterna.

Till salu

690 000 kr

Storgatan 37

Villa
Villa uppförd kring förra sekelskiftet, renoverad på 1960-talet , med potential för den byggnadsintresserade att bli en klassisk tidig 1900-talsvilla
1 350 000 kr

Skönatorpet 1

Lantligt i Ödeshög - Villa
Villa på landet i skogsnatur med cykelavstånd till Ödeshög. Generös och öppen planlösning med eldstad. Kaklat hygienutrymme. Uthus.
900 000 kr

Riddaregatan 11

Centrala Ödeshög - Villa
Tillfälle för dig som söker ett boende med 2 lägenheter där man har nära till affärer, vårdcentral, skolor m.m. Lummig trädgård med fruktträd

Storgatan 25

Centralt i Ödeshög - Kommersiellt objekt
Centrumfastighet i centrala Ödeshög. Helrenoverad 2014-2015. Fullt utrustad restaurang. 3 bostadslägenheter om 2 rum & kök vardera. Källarlokaler.
100 000 kr

Sjöängsvägen 2

Trehörna - Tomt
Sjönära tomt för permanentboende med ett underbart läge i den lilla kyrkbyn Trehörna mellan Ödeshög-Tranås.Vacker utsikt mot Trehörnasjön. Nära bad.
100 000 kr

Sjöängsvägen 15

Trehörna - Tomt
Sjönära tomt för permanentboende med ett underbart läge i den lilla kyrkbyn Trehörna mellan Ödeshög-Tranås.Vacker utsikt mot Trehörnasjön. Nära bad.

Nyligen sålda

Såld

Hemgårdsgatan 4

Nära Hembygdsgården - Villa
Trivsam villa med lugnt läge nära både Hembygdsparken och centrum. Delvis kuperad tomt. Garage. Hundgård. Billig uppvärmning. Altaner och balkong
Såld

Väversunda 146

Väversunda, Omberg - Villa
Villa belägen vid Ombergs fot med mycket vacker vy mot Tåkern. Generösa samvaroutrymmen.Parkett & marmorgolv. Eldstäder. Garage.Härlig trädgårdstomt.
Såld

Korngatan 3

Åby Norrgård - Villa
Generös enplansvilla där allt inte är nytt men välvårdat. Tillfälle för dig som vill sätta din touch på det nya boendet. Huset är mycket flexibelt.
Såld

Rybsgatan 1

Åby Norrgård - Villa
Enplansvilla i bra skick med fräsch inredning på välskött hörntomt med fina stenläggningar. Kaklat duschrum.Stort uterum. Eldstad. Garage. Friggebod.
Såld

Södra vägen 12

I utkanten av Ödeshög - Villa
Tillfälle att köpa ett boende för hela familjen med flera garage och hobbyutrymmen samt en stor verkstad på andra sidan gatan. Bergvärme och solceller
Såld

Lilla Tvärgatan 6

I utkanten av Ödeshög - Villa
Villa med ett av Ödeshögs bästa lägen på en ostörd tomt som gränsar mot ett grönområde i samhällets utkanter. Pool. Stort garage. Öppen planlösning.
Såld

Björstorp Bjursholm 1

Adelöv - Villa
F.d. lanthandel belägen vid ett vägskäl i skogsnatur. Här har tiden i mycket stått stilla sedan 1930 talet men möjlighet finns att återskapa idyllen
Såld

Lindvägen 13

I lugna kvarter i Ödeshög - Villa
Klassisk och rejäl 60-talsvilla på trevligt villaområde med promenadavstånd till centrum med all service. Pelletseldning. Garage & stort hobbyrum.
Såld

Vinkelgatan 3

Ödeshögs tätort - Bostadsrätt
Ta chansen och flytta till ett prisvärt och bekvämt boende i denna bostadsrätt i en mycket välskött förening med välvårdade byggnader.
Såld

Kungsvägen 12

Ödeshög - villakvartér - Villa
Gedigen enplansvilla med källare där trivseln sitter i väggarna. Nytt kök. Nytt duschrum. Eldstad. Uterum och terrass med utsikt mot Vättern.
Såld

Vallmogatan 14

Bastekullen - Villa
Bo billigt och bekvämt i ett lättskött radhus med en egen prydlig trädgårdstäppa. Öppen planlösning utan trappor. Garage & förråd. Uterum & terrasser.