Om oss

Vi hanterar merparten av fastighetsaffärerna i Ödeshögs kommun


Vårt verksamhetsområde är i huvudsak Ödeshögs kommun med tätorterna Ödeshög, Hästholmen och Trehörna, och den intilliggande landsbygden med dess mångskiftande natur från den böljande Östgötaslätten med Omberg och småbåts-hamn vid Vättern, till den södra kommun-delen med Holavedens skogs och ängslandskap där Vättern möter oss med branta klippor.
 
Vi arbetar med förmedling av villor, fritidshus, bostadsrätter, jord och skogsfastigheter samt till viss del med kommersiella fastigheter.

Ödeshögs fastighetsbyrå startades 1993 och drivs av fastighetsmäklare Hans Nyberg som varit verksam som fastighets-mäklare i Ödeshög sedan 1990.

Vi är anslutna till Mäklarsamfundet och har där tillgång till juridisk hjälp. Vi har även specialkompetens för jordbruks och skogsfastigheter.
 
Fastigheter som är till salu marknadsförs via tidningsannonser, spekulantregister, skyltfönster och via Internet. Du hittar oss på Hemnet, Bovision och Blocket Bostad.
 
Vårt kontor finns i centrala Ödeshög med adress Riddargatan 10. Vi vill hjälpa dig till en bra fastighetsaffär där både säljare och köpare är nöjda.

Hans-Nyberg_MG_65202.jpg#asset:439