Till salu

En mäklare nära dig – med de stora möjligheterna.

Till salu

Hamngatan 31

Hästholmen - Kommersiellt objekt
Tillfälle att köpa fastighet i Hästholmen vid Vättern där det drivs ett framgångsrikt glasscafé. Ta över verksamheten eller starta något eget nytt!
1 700 000 kr

Omberg Riket 2

Omberg-Tåkernbygden - Villa
Lantlig villa med enskilt läge och vid utsikt med närhet till Omberg och Tåkern. Stor härlig, lummig tomt. Bergvärme. Garage med 3 bilplatser.
100 000 kr

Sjöängsvägen 15

Trehörna - Tomt
Sjönära tomt för permanentboende med ett underbart läge i den lilla kyrkbyn Trehörna mellan Ödeshög-Tranås.Vacker utsikt mot Trehörnasjön. Nära bad.

Nyligen sålda

Såld

Skrapegatan 9

Skrapegården - Villa
Enplansvilla på ett prydligt villaområde som gränsar mot stort grönområde i utkanten av samhället. Öppen planlösning med generösa ytor. Garage.
Såld

Lindvägen 10

I lugna kvarter i Ödeshög - Villa
Klassisk 60-talsvilla på trivsamt äldre villaområde. Stort, fint uterum. Visst renoveringsbehov.
Såld

Heda Tuna Tunberga 1

Heda - Villa
Rymlig, nyrenoverad och fräsch lantlig villa på kuperad tomt med utsikt över Östgötaslätten. Eldstad. Dubbelgarage. Pool med stort trädäck. Uthus
Såld

Sjöängsvägen 2

Trehörna - Tomt
Sjönära tomt för permanentboende med ett underbart läge i den lilla kyrkbyn Trehörna mellan Ödeshög-Tranås.Vacker utsikt mot Trehörnasjön. Nära bad.
Såld

Kyrkvägen 2, Kyrkvägen 4

Trehörna - Villa
2 parhus i trivsamma byn Trehörna med 4 lägenheter om 2 rum och kök. Allt uthyrt. Hyresintäkter 161.000 kronor.
Såld

Aspvägen 9

Pilgården - Villa
Attraktiv enplansvilla utan källare nära grönområde. Mycket smakfull och fräsch interiör med bra hygienutrymmen. Uterum och terrass. Bergvärme.
Såld

Väversunda 133

Väversunda, Omberg - Villa
Trevlig lantlig villa mellan Vadstena-Ödeshög vid Ombergs fot och utsikt över slätten och Tåkern. Värmepump. Eldstäder. Bra annexbyggnad. Fruktträd
Såld

Tägnegatan 10

Hästholmen - Villa
Villa från 1930-talet med mängder av trädgårdsglädje i form av fruktträd, buskar, perenner och övrig lummighet. Renoveringsbehov föreligger. Uthus.
Såld

Bryggarevägen 17

I lugna kvarter i Ödeshög - Villa
Villa med hemtrevnad på äldre villaområde i Ödeshög som innehåller mycket på på ganska liten boyta.
Såld

Riddaregatan 11

Centrala Ödeshög - Villa
Tillfälle för dig som söker ett boende med 2 lägenheter där man har nära till affärer, vårdcentral, skolor m.m. Lummig trädgård med fruktträd
Såld

Kungsvägen 32

Centralt i Ödeshög - Villa
Välkommen till en välvårdad enplansvilla med källare i centrala Ödeshög. Villan är väl underhållen under åren och har en ljus och smakfull interiör.
Såld

Svärdsfalla 2

Trehörna - Villa
Nyrenoverad villa på landet i härlig skogsnatur mellan Ödeshög-Tranås. Smakfull och ljus inredning. Nära buss. Stort uthus/garage. Närhet till sjöar.